Veelgestelde vragen

De prijs hangt af van het soort dienst dat u kiest en de grootte van uw auto. Voor een precieze prijsopgave kunt u het beste even contact met ons opnemen of onze website bezoeken.

Een standaard poetsbeurt neemt ongeveer 2 tot 4 uur in beslag. Als uw auto meer aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld bij een diepe reiniging, kan het langer duren.

Wij raden u aan om altijd van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen we genoeg tijd voor u en uw auto inplannen en lange wachttijden voorkomen.

Zeker, wij zijn gespecialiseerd in het poetsen van alle soorten voertuigen, inclusief bedrijfsauto's, vrachtwagens en bussen.

U kunt bij ons betalen met PIN, contant of via een factuur voor bedrijven.

Ja, wij bieden zowel een grondige reiniging van het interieur als van het exterieur van uw auto aan.

We kunnen lichte krassen verwijderen door middel van polijsten. Voor diepere krassen adviseren we u graag over de beste aanpak.

Dat hangt af van uw gebruik. Wij raden aan om uw auto minimaal twee keer per jaar grondig te laten reinigen voor het behoud van de staat en uitstraling.

Ja, u bent welkom om in onze wachtruimte te wachten. We bieden gratis WiFi en koffie aan terwijl u wacht.

Bij Autopoetsbedrijf Ardo staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw auto de zorg te geven die het verdient. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om u verder te helpen!