Uw vervoersmiddel gepoetst, op elke gewenste locatie

Zoekt u een gemakkelijke manier om uw auto te laten poetsen zonder dat u de deur uit hoeft? Ardo Poetsbedrijf brengt de autopoetsservice direct naar u toe, waar uw auto ook geparkeerd staat, thuis of op het werk. We begrijpen dat het kiezen uit het brede aanbod van autopoetsbedrijven een uitdaging kan zijn voor particulieren. Daarom maken we het u makkelijk met een helder overzicht van onze diensten en prijzen op onze website, zodat u direct ziet wat we voor u kunnen betekenen.

Gepassioneerde autopoetsers

Bij Ardo Poetsbedrijf zetten we in op kwaliteit, betrouwbaarheid en de inzet van ervaren en gepassioneerde autopoetsers. Of u nu kiest voor een snelle opfrisbeurt of een uitgebreide schoonmaak, wij staan garant voor een service waarbij uw auto er weer als nieuw uit zal zien. Van het herstellen van de glans van uw lak door professioneel polijsten tot een grondige interieurreiniging, inclusief het verwijderen van vlekken en luchtjes - wij zorgen ervoor.

Mobiele service

Wij bieden een reeks aan opties aan, van een basis schoonmaak tot complete pakketten waarbij elk detail van uw auto wordt aangepakt. Onze mobiele service in Leeuwarden en Drachten betekent dat wij bij u thuis komen, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het wegbrengen en ophalen van uw auto.

Onze prijzen

Benieuwd naar wat het kost om uw auto door ons te laten poetsen? Neem een kijkje op onze website voor een duidelijk overzicht van onze prijzen en pakketten. Voor een service op maat zijn wij uw ideale keuze. Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte en ervaar het gemak en de kwaliteit van Ardo Poetsbedrijf.