Een schoon en gepoetst wagenpark waar u trots op bent

Wilt u dat uw bedrijfsauto of gehele wagenpark er altijd netjes uitziet, of moet u auto’s inleveren bij de leasemaatschappij? Ardo Poetsbedrijf in Leeuwarden en Drachten staat klaar om uw voertuigen te poetsen. Of het nu om een enkele bedrijfsauto gaat of een wagenpark van 200 voertuigen, wij bieden zowel eenmalige als regelmatige poetsdiensten aan. Maak het uzelf gemakkelijk met onze service en zorg ervoor dat uw bedrijfsvoertuigen altijd een professionele uitstraling hebben.

Flexibele oplossingen

Voor een eenmalige poetsbeurt of als u regelmatig meerdere voertuigen wilt laten reinigen, biedt Ardo Poetsbedrijf flexibele oplossingen. Wij maken graag een offerte op maat voor bedrijven die kiezen voor regelmatige service, met een minimum van 24 poetsbeurten per jaar. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan; wij helpen u graag en staan altijd voor u klaar.

Bij Ardo Poetsbedrijf waarderen we kwaliteit en passie in ons werk. Als bedrijf of wagenparkbeheerder profiteert u van onze achteraf betaling op factuur, met een betalingstermijn van 14 dagen. Kiezen voor Ardo betekent kiezen voor een dienst die passie uitstraalt, kwaliteit levert, en gebruik maakt van de beste producten.

Wilt u uw wagenpark blinkend schoon hebben? Neem vandaag nog contact op met Ardo Poetsbedrijf. Bel of mail ons voor uw offerte en laat uw wagenpark stralen!

Wassen van stadsbussen

Het schoonmaakproces start wanneer we de bus ophalen. De eerste stap is het rijden naar de tankplaats, waar we de bus van brandstof voorzien, het olie- en waterpeil nakijken en zo nodig het ruitensproeierreservoir bijvullen. Onze medewerkers inspecteren de bus ook zorgvuldig op eventuele schade, die direct wordt gemeld aan de verantwoordelijke monteur of leidinggevende.

Vervolgens wordt de bus grondig geveegd, waarbij alle soorten vuil, inclusief kauwgomresten en graffiti, van binnen worden verwijderd. Indien noodzakelijk, en minstens eens per dag, wordt de bus zorgvuldig gedweild. Ook de zitplaatsen en het dashboard ondergaan een diepe reiniging om ervoor te zorgen dat elk deel van de bus vlekkeloos is. Daarna leiden we de bus naar de wasstraat voor een externe reiniging, waarna de bus wordt geparkeerd in de garage en aangesloten op het luchtsysteem. Na afloop van deze stappen, inclusief het bijvullen van vloeistoffen en de reinigingsprocedures, is de bus volledig schoon en klaar voor gebruik.

  

Naast de genoemde dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, houdt de wasploeg wekelijkse (of op verzoek periodieke) schoonmaakbeurten. Iedere week wordt de binnenramen gereinigd. Periodiek worden de bussen grondig gereinigd middels een zogenaamde grote beurt.